Vervangend vervoer & haal- en brengservice

Heeft uw auto onderhoud nodig en brengt u deze naar ons? Duurt de reparatie te lang of heeft u niet genoeg tijd om erop te wachten? U kunt bij ons heel makkelijk gebruik maken van vervangend vervoer. U krijgt dan gewoon een leenauto of -fiets van ons mee. U kunt overigens ook kiezen voor onze haal- en brengservice.

Leenauto
Zijn werk en woning iets te ver verwijderd van onze autogarage of heeft u ten tijde van de reparatie nog andere plekken die u moet bezoeken? Maak dan gebruik van een leenauto van Auto Jawes. Op die manier bent u gedurende het repareren van uw auto nog helemaal mobiel om datgene te doen wat nodig is.

Leenfiets
Woont of werkt u niet zo heel ver weg? Dan kunt u bij ons ook voor een leenfiets kiezen. Wij denken nu eenmaal graag met onze klanten mee bij het regelen van vervangend vervoer.

Heeft u bij ons vervangend vervoer nodig en wilt u een leenfiets of -auto meenemen? Geef dit dan als u de werkplaatsafspraak maakt al direct aan. U bent er dan zeker van dat wij vervangend vervoer hebben voor u als u de auto naar ons brengt.

Haal- & brengservice 
Bent u niet in de gelegenheid uw auto te brengen en/of te halen, dan kunnen wij uw auto ook thuis ophalen. In Ede halen wij uw auto gratis, tijdens openingstijden bij u op. Vraag onze service adviseur tijdens het maken van een afspraak naar de mogelijkheden.