Skoda

Bij Auto Jawes Ede hebben wij al sinds de jaren 80 ervaring met het sympathieke Tsjechische merk Skoda. Het merk heeft een rijke historie en behoorde in de jaren 50 zelfs tot één van de best verkochte merken van Nederland.

Skoda is sinds begin jaren negentig onderdeel van de Volkswagengroep, wat garant staat voor auto’s van goede kwaliteit, gecombineerd met een scherpe prijsstelling en een eigen gezicht.

Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van een Skoda. Onze verkopers Martin en Marco helpen u graag bij de aanschaf van een model dat bij u past. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe Skoda dan kunnen wij voor u bemiddelen.

Ook bent u voor onderhoud of reparatie aan uw Skoda bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs worden geschoold door onze importeur Pon. Zo blijven wij op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van Skoda. Bovendien worden wij jaarlijks door een onafhankelijk bureau geauditeerd en gecertificeerd. Hierbij wordt gekeken naar fabriekseisen, importeurswensen en klanttevredenheid. Sinds 2004 zijn wij in het bezit van het ISO 9001-certificaat Skoda Service. Wanneer uw Skoda is geleverd na 1 januari 2000 en deze is volgens fabrieksvoorschriften onderhouden bij een Skoda Service dealer, dan heeft u levenslang recht op Pechhulp

Door ons Skoda service dealerschap kunnen wij u 4 jaar reparatiegarantie geven op al onze werkplaatsactiviteiten met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en de maximaal geldende vervangingstermijnen.

Wij zijn erkend service dealer van Skoda. U kunt bij ons terecht voor fabrieksgarantie, originele Skoda onderdelen en accessoires, terugroepactie, uitlezen storingen, onderhoud van Private Lease auto’s, zakelijke auto’s en particuliere auto’s.

Wilt u meer weten over het merk Skoda? Bezoek dan de website skoda.nl.

lXCoDzrcO9D7cVYO1YE6dOGpN9lu1anwbMzoF5gF.jpeg