Škoda

Bij Auto Jawes Ede hebben wij al sinds de jaren 80 ervaring met het sympathieke Tsjechische merk Škoda. Het merk heeft een rijke historie en behoorde in de jaren 50 zelfs tot één van de best verkochte merken van Nederland.

Škoda is sinds begin jaren negentig onderdeel van de Volkswagengroep, wat garant staat voor auto’s van goede kwaliteit, gecombineerd met een scherpe prijsstelling en een eigen gezicht.

Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van een Škoda. Onze verkopers Martin en Marco helpen u graag bij de aanschaf van een model dat bij u past. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe Škoda dan kunnen wij voor u bemiddelen.

Ook bent u voor onderhoud of reparatie aan uw Škoda bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs worden geschoold door onze importeur Pon. Zo blijven wij op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van Škoda. Bovendien worden wij jaarlijks door een onafhankelijk bureau geauditeerd en gecertificeerd. Hierbij wordt gekeken naar fabriekseisen, importeurswensen en klanttevredenheid. Sinds 2004 zijn wij in het bezit van het ISO 9001-certificaat Škoda Service. Wanneer uw Škoda is geleverd na 1 januari 2000 en deze is volgens fabrieksvoorschriften onderhouden bij een Škoda Service dealer, dan heeft u levenslang recht op Pechhulp

Door ons Škoda service dealerschap kunnen wij u 4 jaar reparatiegarantie geven op al onze werkplaatsactiviteiten met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en de maximaal geldende vervangingstermijnen.

Wij zijn erkend service dealer van Škoda. U kunt bij ons terecht voor fabrieksgarantie, originele Škoda onderdelen & accesoires, terugroepactie, uitlezen storingen, onderhoud van Private Lease auto’s, zakelijke auto’s en particuliere auto’s.

Wilt u meer weten over het merk Škoda? Bezoek dan de website skoda.nl.

lXCoDzrcO9D7cVYO1YE6dOGpN9lu1anwbMzoF5gF.jpeg