Pechhulp

Pech onderweg? Heel vervelend. Als u klant bent bij Auto Jawes Ede kunt u gebruik maken van onderstaande services. Wanneer u een ANWB abonnement heeft kunt u deze vergelijken met de service, die wij aanbieden. Er worden diverse namen gegeven aan de hulp die wordt gegeven; Pechhulp, Pechservice, Mobiliteitsservice, Rijgarantie, voor u en ons is het belangrijk, dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen.

 

Rijgarantie James Auto Service

Er kan altijd iets gebeuren waardoor u niet meer verder kunt. Voor al die gevallen is er JAMES Rijgarantie: dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kunt u gemakkelijk afsluiten bij Auto Jawes Ede. Voor een bedrag van € 54,95 per jaar kunt u gebruik maken van deze service. Het telefoonnummer van de James Alarmcentrale is +31 (0)88 8778150.

De voordelen van JAMES Rijgarantie:

 • 24/7 pechhulp
 • Standaard Europa-dekking
 • Woonplaatsservice
 • 1 alarmnummer, waar u ook bent
 • De alarmcentrale spreekt altijd Nederlands
 • Binnen 30 minuten hulp
 • Caravan- & aanhangwagenhulp inbegrepen
 • Vervangend vervoer of 2e-klas OV
 • Nooit automatische verlenging
 • Geen eigen risico

Algemene voorwaarden James rijgarantie

 

Mobiliteitsservice Subaru

Zelfs de meest betrouwbare auto kan wel eens stil komen te staan. Maar ook dan kunt u op Subaru rekenen. Met hulp van de Subaru Mobiliteits Service worden u, uw mede passagiers en de auto plus eventuele aanhanger zo snel als mogelijk weer op weg geholpen. Snelle service, indien nodig een leenauto of overnachting in een hotel.

De Subaru Mobiliteits Service is geldig in Nederland en in veruit de meeste ander Europese landen. Indien de auto door een mechanisch defect of pech zijn weg niet kan vervolgen, kan de Subaru Mobiliteits Service worden ingeschakeld. Wanneer de uitgezonden hulpdienst de auto niet ter plaatse kan repareren, worden voertuig en inzittenden naar de dichtsbijzijnde Subaru dealer gebracht. Wanneer de reparatie niet snel kan worden uitgevoerd is er de keuze om een vervangende auto te nemen of, één of meerdere nachten in een hotel te verblijven met alle inzittenden. Subaru Mobiliteit Service is gratis voor Subaru (Service) dealer onderhouden auto's tot en met 15 jaar oud.

Wat te doen bij pech?

Neem contact op met de alarmcentrale van de Subaru Mobiliteits Service. Houdt de volgende gegevens bij de hand:

 • Pasnummer;
 • Kentekenbewijs van de auto;
 • Telefoonnummer waarop u bereikbaar bent;
 • Plaats waar de auto zich bevindt.
 • Het telefoonnummer van de alarmcentrale is: +31 20 851 2229

 

Pechhulp Skoda

Autopech met een Skoda, dan staat u nooit lang stil. U heeft recht op Skoda pechhulp voor elke Skoda die door ons geleverd is vanaf 1 januari 2000 of in onderhoud is bij Auto Jawes Ede.

Onze handige pechhulp geldt in ieder geval tot aan de eerste onderhoudsbeurt van uw nieuwe auto. Wilt u echter altijd een beroep kunnen doen op onze gratis pechhulpverlening, waar u ook bent? Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is regulier en tijdig het voorgeschreven fabrieksonderhoud van uw auto altijd door een officiële Skoda service dealer te laten uitvoeren, evenals de geadviseerde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Als onze monteur de geadviseerde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden heeft uitgevoerd, worden er twee stempels in het Serviceplan-document van uw Skoda aangebracht. Die stempels vormen het bewijs dat uw auto aan de voorwaarden voor onze gratis pechhulp voldoet. Houd dit Serviceplan dus altijd bij u in de auto. Bij pech, waar dan ook, helpt de meest betrouwbare hulpdienst u dan gratis weer op weg!

Wanneer u in Nederland met pech stil komt te staan, bij huis óf ergens onderweg, is betrouwbare hulp één telefoontje verwijderd. Bel gewoon naar 088-0330107. Deskundige hulp is dan zo snel mogelijk ter plaatse om u weer op weg te helpen. Houdt uw serviceplan en de huidige kilometerstand van de auto bij de hand. Het kan gebeuren dat een reparatie ter plekke niet mogelijk is, en uw auto naar de dichtstbijzijnde Skoda service dealer moet worden vervoerd. Vindt u dit niet prettig, neemt u dan contact op met onze Service adviseur, ons telefoonnummer is 0318-630902.

Blijkt dat reparatie binnen een redelijke termijn niet mogelijk is, dan bepalen we de beste oplossing:

 1. Een vervangende auto (maximaal drie dagen), of
 2. Een hotelovernachting voor jou en je passagiers, of
 3. Een andere vervoersmogelijkheid.

De kosten van de hulpverlening zijn voor Skoda. Zelf betaalt u slechts de reparatiekosten.

De volgende situaties worden niet gedekt door de Skoda pechhulp:
Vervoer van uw auto naar uw eigen Skoda service dealer (=repatriëring). Let op: na afloop van de officiële garantietermijn van twee jaar na aankoop van uw Skoda, dient u zelf de kosten voor eventuele reparaties en de benodigde onderdelen te betalen.

Pech veroorzaakt door eigen toedoen of door oorzaken van buitenaf. Voorbeelden hiervan zijn onder meer:

 • Lege accu door eigen toedoen
 • Naderhand verkeerd ingebouwde accessoires
 • Sleutel in afgesloten auto achterlaten
 • Ongeval
 • Geen brandstof in tank

Pech is vervelend, maar wij zullen er alles aan doen om u weer snel op weg te helpen.