Proefrit

Heeft u bij ons (bijvoorbeeld in de showroom of op de website) een auto van uw voorkeur gezien? Ben dan verstandig en kom eerst een proefrit maken. Weet u gelijk hoe rijden in deze nieuwe auto zal bevallen en of het dus een goed idee voor u is om hem te kopen. Als u daadwerkelijk een afspraak voor een proefrit wilt maken, zorg er dan voor dat u ons vooraf even een belletje geeft of een e-mail stuurt. U vindt deze informatie tussen onze contactgegevens. Op die manier weten we op tijd dat u gaat komen en zetten we de auto alvast voor u klaar.

Een proefrit maken kost niets

Natuurlijk zijn er bij Auto Jawes geen kosten verbonden als u een proefrit wilt komen maken. Wel moet u uw rijbewijs meenemen, zodat we de auto ook daadwerkelijk aan u mee mogen geven. Meerijden met een medewerker van ons behoort ook tot de mogelijkheden, maar u kunt natuurlijk het beste zelf echt ervaren hoe de auto daadwerkelijk rijdt.

Waarom een proefrit maken?

Wie een proefrit maakt, ervaart de daadwerkelijke autobeleving. U vormt zich meteen een beeld van hoe de auto op de weg ligt, wat het comfort aan de binnenzijde van de auto is, hoe de stoelen zitten en wat het vermogen is van de auto. 

Wilt u een proefrit bij Auto Jawes komen maken? Bij de door u gekozen occasion op onze website kunt u via de button 'vraag proefrit aan' een aanvraag doen op een door u gewenste datum en tijdstip. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen. 

 

Proefrit Auto Jawes Ede