Werkplaats
Team
Showroom

Auto Jawes, het auto hart van Ede

In het midden van Ede, langs het spoor van Arnhem naar Utrecht, daar vind u al meer dan 35 jaar Auto Jawes Ede B.V. In de zeventiger jaren is Jaap Westerhof (de naam Jawes vind hier zijn oorsprong) begonnen met de verkoop en het onderhoud van het merk Subaru.

In de jaren tachtig is Auto Jawes Ede begonnen met de verkoop en het onderhoud van het merk Skoda voor de regio Ede.

Ondertussen is Auto Jawes Ede uitgegroeid tot een modern maar kleinschalig service dealer bedrijf waar een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat.

In 2013 betrekken wij een compleet nieuwe showroom en werkplaats om de steeds groeiende Skoda modellijn op een fraaie manier te showen en uw auto professioneel te kunnen onderhouden.

Naast verkoop van het merk Skoda zijn wij erkend reparateur van het merk Subaru en bieden wij u een ruim aanbod aan occasions van diverse merken. Op deze website is het ook mogelijk om dit aanbod online te bekijken.

Ook voor bijvoorbeeld zaken als autoverzekeringen,financiering,schadereparaties en airco onderhoud kunt u bij ons met alle merken auto’s terecht.

Voor meer informatie over al onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u ons bellen via 0318-630902 of een bezoek brengen aan onze showroom aan de Noorder Parrallelweg in Ede, graag tot ziens!