Onderhoud

Auto onderhoud Ede

Voor vakkundig onderhoud aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Door uw auto regelmatig langs te brengen voor onderhoud, houdt u uw auto in topconditie. Bovendien verlengt het de levensduur van de auto en voorkomt u problemen onderweg. De ene auto moet ieder jaar of om de 15.000 km of maximaal 30.000 km om de 2 jaar. Onze service adviseur vertelt u precies wanneer uw auto onderhoud nodig heeft en maakt op uw verzoek een prijsopgave.

Aircoservice

In bijna alle auto’s zit tegenwoordig airconditioning. En natuurlijk moet die ook regelmatig onderhouden worden.

Het is erg belangrijk om periodiek voor airco-onderhoud te zorgen. Werkt uw airco goed in de auto, is de temperatuur aangenaam en wordt de luchtvochtigheid ook goed geregeld. En in de zomer en winter zorgt het er tevens voor dat de autoruiten niet aanslaan. Ook blijven er geen ongewenste geuren in de auto rondhangen. Maak dus snel een afspraak voor het airco-onderhoud van uw auto en laat ons u helpen.

Storingsdiagnose

Auto’s die in de afgelopen jaren geproduceerd zijn, beschikken over zeer vooruitstrevende technologie. Als gevolg daarvan komt het regelmatig voor dat uw voertuig ineens een storing (op het dashboard) aangeeft. Heeft u dat in uw auto ook opgemerkt maar begrijpt u de melding niet goed? Laat onze monteurs dit dan oplossen voor u.

Met onze geavanceerde diagnose-apparatuur stellen we razendsnel een diagnose. Daarnaast kunnen we de software desgewenst updaten, autosleutels inlezen, allerlei zaken instellen of programmeren of aanpassingen aan de auto uitvoeren.

zAYEnNesnbz9R60ms39AYG9wAYxTTsqTXIdZWQFc.jpeg