Lease en Financiering

Auto Jawes kan u alle vormen van autolease en autofinanciering aanbieden, u krijgt altijd een scherpe leaseprijs. Er zijn geen vaste samenwerkingsverbanden met vaste leasemaatschappijen of financieringsinstellingen. Dit betekent dat onze verkopers Martin en Marco altijd kunnen bemiddelen om een zeer scherp en betrouwbaar financieringsvoorstel voor u op tafel te krijgen. Of u nu een zakelijke leaserijder bent of privé wilt rijden en ongeacht welk merk.

U kunt voor de volgende vormen van lease bij Auto Jawes terecht:

  • Operational lease van een nieuwe auto (zakelijk)
  • Financial lease van een nieuwe of gebruikte auto (zakelijk)
  • Private lease van een nieuwe auto (particulier) lees meer ❯
  • Shortlease

Financiering

Met meer dan 40 jaar ervaring in de autobranche heeft Auto Jawes gebouwd aan een netwerk van betrouwbare samenwerkingspartners. Zo hebben wij goede ervaringen met de financieringspartij RoyaalLease. Met RoyaalLease kunt u uw auto financieren zoals u dat wilt. Wilt u uw auto financieren?

 

Financial & operational lease

Wat zijn nu de grootste verschillen tussen operational en financial lease voor u als ondernemer?
Bij financial lease bent u de eigenaar van de auto gedurende de periode van financial lease en ligt het economisch risico bij u. Dit in tegenstelling tot operational lease, waarbij de leasemaatschappij eigenaar van de auto is.  Als er sprake is van operational lease, is de leasemaastchappij verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering en onderhoud en reparatie van de auto. Als u een contract hebt ondertekend voor financial lease, dan bent u de economisch eigenaar. Dat wil zeggen dat u hier verantwoordelijk voor bent. Voor klanten met een eigen onderneming bieden wij beide vormen aan. Dit biedt u als (startend) ondernemer de beschikking over een auto die u nodig hebt, zonder dat het uw onderneming liquide middelen kost. Tevens profiteert u van de vele fiscale voordelen.

Shortlease

Niet te veel betalen voor uw leaseauto en niet vastzitten aan een jarenlang contract? Dan is shortlease iets voor u. Shortlease is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, kortdurende vorm van lease. 

Lease & Financiering