Terugroepactie Subaru

Auto Jawes Ede, Terugroepactie Subaru

Subaru Terugroepactie SRT261, vervanging van de klepveren

 

U heeft een brief ontvangen van Subaru Benelux, dat bij de kwaliteitscontrole in Japan is vastgesteld, dat één of meerdere klepveren van uw Subaru kunnen breken. 

 

Een klepveer is een veer die wordt gebruikt om een klep van een verbrandingsmotor te sluiten. De kleppen worden in het algemeen geopend door een nokkenas, al dan niet via een stangenstelsel (de stoterstang en de tuimelaar). Er kan een gevaarlijke situatie ontstaan, wanneer er een klepveer breekt, de motor van uw Subaru zou kunnen afslaan. Dit risico is klein, maar Subaru wil zijn hoge kwaliteitsniveau van al haar voertuigen behouden en de aanpassing aan de motor van uw auto doorvoeren.

 

Onze monteurs Stefan en Alfred hebben een training gehad en kunnen deze terugroepactie voor uw uitvoeren. U kunt telefonisch, via de Auto Jawes App en via de website een afspraak maken in onze werkplaats, wij zullen deze actie kosteloos voor u uitvoeren. Gezien de tijd, die onze monteurs voor deze terugroepactie nodig hebben, krijgt u van ons een gratis leenauto of leenfiets mee.

 

Heeft u geen brief ontvangen, dan is er niets aan de hand. U hoeft geen actie te ondernemen!

 

Auto Jawes Ede, Ervaar zelf het verschil!