APK

Auto Jawes is een RDW erkend autobedrijf. Dit betekent dat wij auto’s van alle leeftijden en merken mogen keuren. Tijdens de keuring van uw auto kunt u rustig wachten met een kop koffie of thee in onze showroom. Al onze klanten ontvangen 2 maanden voor de afloop van de APK een e-mail of kaartje, waarop de afloopdatum vermeld staat.

U betaald bij Auto Jawes Ede, altijd €30 voor de APK van uw Skoda, Subaru of elk ander merk, dit bedrag is inclusief BTW en geldt voor benzine- en dieselmotoren.

Wanneer moet uw auto worden gekeurd?

De APK is in Europa verplicht gesteld ter bevordering van de veiligheid en ter bescherming van het milieu. Tijdens de keuring wordt uw auto door onze eigen APK keurmeester nagekeken op cruciale punten welke hierop van invloed zijn. Het verschilt per auto, leeftijd van de auto en brandstofsoort wanneer uw auto een APK keuring moet ondergaan.

Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert  uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.  Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn.

Klik hier om de datum van uw voertuig te controleren. Moet uw auto gekeurd worden?

Auto Jawes Ede, APK €30