Werkplaats
Team
Showroom

Subaru brief terugroepactie ontvangen?

20 Januari, 2018 11:51

Terugroepacties Subaru 2017

Bij Auto Jawes Ede, Subaru service dealer bent u van harte welkom, wanneer u van Subaru Benelux een brief ontvangt, terugroepactie.

In onze showroom kunt u, onder het genot van een kopje koffie of thee wachten tot de actie is uitgevoerd of u kunt in overleg met onze service adviseur een gratis leenauto meenemen en op een later tijdstip uw Subaru weer ophalen.

Heeft u een brief ontvangen, neemt u dan telefonisch tel. 0318-630902, via Whatsapp 0625502011, via mail werkplaats@autojawes.nl contact met Robert Koch, onze service adviseur op. Hij adviseert u  dan over de uit te voeren werkzaamheden en de duur hiervan. Op onze website, www.autojawes.nl kunt u een afspraak inplannen of onze agenda inzien.

Terugroepactie SRT227
Publicatiedatum RDW 26-04-2017
Merk/Type - SUBARU FORESTER - SUBARU IMPREZA - SUBARU LEGACY/OUTBACK - SUBARU XV Omschrijving defect - De contactpunten van een relais kunnen vast smelten waardoor de secundaire lucht injectiepomp blijft draaien.
Materiële gevolgen Oververhit raken van de injectiepomp. De bestuurder wordt gewaarschuwd door het oplichten van het motorwaarschuwingslampje op het dashboard.
Mogelijk gevaar Brand met letselschade
Beschrijving van het herstel De producent roept de betreffende voertuigen terug.
Maatregelen worden genomen om het defect te verhelpen. De voertuigeigenaar wordt verzocht een afspraak te maken met
 Auto Jawes Ede, Subaru service dealer. Deze zal het relais vervangen voor een verbeterd exemplaar.

Terugroepactie SRT231
Publicatiedatum RDW 05-07-2017
Merk/Type - SUBARU LEGACY - SUBARU OUTBACK - SUBARU TRIBECA
Omschrijving defect - De opblaasmodule van de passagiersairbag kan overmatige druk opbouwen. Als de airbag wordt geactiveerd kan de interne druk ertoe leiden dat de opblaasmodule scheurt. Hierdoor kunnen metalen fragmenten losraken en wegschieten.
Materiële gevolgen - Losgeraakte metalen fragmenten kunnen de inzittenden verwonden. Mogelijk gevaar Verhoogde kans op letsel bij een ongeval
Maatregelen worden genomen om het defect te verhelpen. De voertuigeigenaar wordt voor het maken van een afspraak verzocht contact op te nemen met Auto Jawes Ede, Subaru service dealer. Deze zal een ander opblaasmechanisme monteren.

< Skoda thermobeker met warme koffie/thee! Onderhoudsprijzen Skoda 2018 >