Werkplaats
Team
Showroom

Skoda mobiliteitsservice, Auto Jawes Ede

11 Augustus, 2017 17:09

 

Mobiliteitsservice Nederland: 0800-0230024

Mobiliteitsservice Europa: +31 8000230024

Autopech met een Skoda, dan staat u nooit lang stil. U heeft recht op Skoda Mobiliteitsservice voor elke Skoda die door ons geleverd is vanaf 1 januari 2000, die in onderhoud is bij Auto Jawes Ede.

Onze handige Mobiliteitsservice geldt in ieder geval tot aan de eerste onderhoudsbeurt van uw nieuwe auto. Wilt u echter altijd een beroep kunnen doen op onze gratis pechhulpverlening, waar u ook bent? Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is regulier en tijdig het voorgeschreven fabrieksonderhoud van uw auto altijd door een officiële Skoda service dealer te laten uitvoeren, evenals de geadviseerde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Als onze monteur de geadviseerde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden heeft uitgevoerd, worden er twee stempels in
het Serviceplan-document van uw Skoda aangebracht. Die stempels vormen het bewijs dat uw auto aan de voorwaarden voor onze gratis Mobiliteitsservice voldoet. Houd dit Serviceplan dus altijd bij u in de auto. Bij pech, waar dan ook, helpt de meest betrouwbare hulpdienst je dan gratis weer op weg!

Wanneer u in Nederland met pech stil komt te staan, bij huis óf ergens onderweg, is betrouwbare hulp één telefoontje verwijderd. Bel gewoon naar 0800-0230024. Deskundige hulp is dan zo snel mogelijk ter plaatse om u weer op weg te helpen. Houdt uw serviceplan en de huidige kilometerstand van de auto bij de hand.Het kan gebeuren dat een reparatie ter plekke niet mogelijk is, en uw auto naar de dichtstbijzijnde Skoda service dealer moet worden vervoerd. Vindt u dit niet prettig, neemt u dan contact op met onze werkplaatsreceptionist Robert Koch, ons telefoonnummer is 0318-630902.

Blijkt dat reparatie binnen een redelijke termijn niet mogelijk is, dan bepalen we de beste oplossing:
Een vervangende auto (maximaal drie dagen), of
Een hotelovernachting voor jou en je passagiers, of
Een andere vervoersmogelijkheid.
De kosten van de hulpverlening zijn voor Skoda. Zelf betaalt u slechts de reparatiekosten.

De volgende situaties worden niet gedekt door de Skoda Mobiliteitsservice:
Vervoer van je auto naar uw eigen Skoda service dealer (=repatriëring). Let op: na afloop van de officiële garantietermijn van twee jaar na aankoop van uw Skoda, dient u zelf de kosten voor eventuele reparaties en de benodigde onderdelen te betalen.

Pech veroorzaakt door eigen toedoen of door oorzaken van buitenaf. Voorbeelden hiervan zijn onder meer:
- Lege accu door eigen toedoen
- Naderhand verkeerd ingebouwde accessoires
- Sleutel in afgesloten auto achterlaten
- Ongeval
- Geen brandstof in tank

 Pech is vervelend, maar wij zullen er alles aan doen om u weer snel op weg te helpen.

 

Auto Jawes Ede,
                    Ervaar zelf het verschil!

< Skoda thermobeker met warme koffie/thee! Auto Jawes Ede, Specialist voor uw Volkswagen, Audi en Seat, u bent bij ons aan het juiste adres! >