Werkplaats
Team
Showroom

De winnares van de Cars&Joy kleurwedstrijd is bekend

Cars&Joy Auto Jawes Ede, Back to School, Kleurwedstrijd

De scholen zijn weer begonnen en bij Auto Jawes Ede, Cars&Joy  organiseerden ze daarom een kleurwedstrijd.

Al kleurend kom je erachter wat er allemaal gebeurt op straat, er zijn fietsers, voetgangers en auto’s. En iedereen maakt gebruik van de openbare weg. Ook spelende kinderen. Daar moeten we met z’n allen extra goed op letten.  Om onze kinderen, daarmee vertrouwd te maken, was het thema van de kleurplaat “Back to school”.

Zeker is dat alle 133 deelnemertjes hun uiterste best hebben gedaan. Prachtige kleurplaten, gekleurd met viltstift of kleurpotlood, met versiersels, diamantjes en 3D hangen in de showroom. “Wat een creatieve kinderen wonen er in Ede en omstreken en wat is het moeilijk om de allermooiste kleurplaat uit te zoeken” aldus Gerrie Weijman. Gelukkig werd zij hiermee geholpen, door alle medewerkers van Auto Jawes Ede. En dan afwachten, wie heeft de schoolfiets gewonnen!

De sluitingsdatum was op vrijdag 9 september. De vakkundige jury heeft op 16 september via Facebook en de website van Auto Jawes de winnares bekend gemaakt. De ouders van de winnares zijn gebeld en een afspraak voor het ophalen van de fiets is gemaakt. Tja,  en wie is de winnares?

Dat is Annelieke Bos uit Ede en zij is 7 jaar. Annelieke, jij hebt een hele mooie kleurplaat gemaakt. Met doorzichtige ramen in de auto’s, echt zand in de zandbak en een 3D boom, prachtig!

Reacties

Er zijn nog geen opermkingen
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen