Werkplaats
Team
Showroom

De V van vakantiecheck?

 

In de race richting mijn vakantie mag het afvinken van to-do-lijstjes wat mij betreft tot een Olympische sport verheven worden. En hoe meer tijd ik van te voren vrij plan om georganiseerd te vertrekken, hoe langer die lijst wordt.

De V van Vakantiecheck
Beperkte het zich eerst nog tot een alfabetisch gecategoriseerde paklijst, de lijst is nu tot een afschuwelijk monster uitgegroeid. Onder de M van Mobieltjes kom ik nu ook Milieustraat tegen en onder de K van Knijpers heeft het in de olie zetten van de parketvloer zich tussen de laatste Klusjes weten te manoeuvreren. Moet ik daar de V van Vakantiecheck voor de auto dan ook nog bij zetten?

Mijn vriendin Sabine uit Den Bosch, zegt nu Ja! Na haar  ervaring van vorige zomer. Vlak voor de vakantie, reed zij op advies van manlief nog even bij Cars&Joy langs. ‘Laat ze maar even kijken of alles oke is.’ Ze hadden zo’n 4.500 km voor de boeg, dus geen overbodige luxe.

Lastig rijden op 3 wielen
Bij het ophalen van de auto kreeg ze te horen dat er één wiel niet goed aangedraaid was. Waarschijnlijk gebeurd tijdens de bandenwissel bij een andere garage. Uiteraard had de monteur van Cars & Joy dit verholpen, alles was in orde en ze kon met een gerust hart vertrekken. Terug naar huis haalde zij zich van alles in haar hoofd. Want wat als je zo’n wiel onderweg verliest. Zwaar beladen en met al wie je lief is aan boord?

Bedankt, Car&Joy!
Tijdens haar reis, die letterlijk over ongebaande paden ging heeft zij er nog vaak aan gedacht. ‘Hier hadden we op drie wielen kunnen stranden.’ Wat fijn dat zij die vakantiecheck toch nog even gedaan heeft. En wat goed dat ze dit euvel aan mijn auto hebben opgemerkt. Bedankt Cars&Joy.

PS: De vakantiecheck zit nu in de zomerse vakantiedeals bij Cars&Joy. Voor slechts 9,95 euro laat jij jouw auto ook checken!