Werkplaats
Team
Showroom

Aflevering Fabias aan schadeherstelbedrijf ABS Hanegraaf!

7 Oktober, 2016 15:35

Beter een goede buur, dan een verre vriend!

Dit moeten Alex Hanegraaf en Martin Westerhof gedacht hebben, toen het koopcontract werd ondertekend voor 5 uitleen Skoda Fabia’s voor ABS Hanegraaf & Hey Ede.

Beide ondernemers hebben samen op het bedrijventerrein “Klaphek” hun bedrijf. ABS Hanegraaf & Hey verhuisde in 1976 van de Waterloweg  naar de Hoorn.  In 1977 startte Auto Jawes Ede, om de hoek, aan de Noorder Parallelweg.  Alex & Martin, zelfstandige ondernemers, die in deze wereld van hectiek en individualisering, het verschil maken. Persoonlijke aandacht, eerlijke prijzen en passie voor het werk dat geleverd wordt maakt het verschil. De lijnen zijn kort, beide eigenaren weten precies, wat er in hun bedrijf gebeurt. Zij zien en spreken dagelijks hun werknemers, de gerepareerde en/of onderhouden auto en de tevreden klanten in hun bedrijf Alex & Martin, auto’s ze zijn er mee opgegroeid en ze hebben van hun hobby hun werk gemaakt.

En na vele jaren gebruik te hebben gemaakt van elkaars diensten, werd er door Alex Hanegraaf besloten om vijf nieuwe Skoda Fabia’s in te zetten, als vervangend vervoer. En hij dacht gelijk aan zijn buurman, Martin Westerhof. Het blijft ook in het zakenleven een kwestie van gunnen en vertrouwen. En ja, een goede buur is beter, dan een verre vriend!

< Skoda thermobeker met warme koffie/thee!