Werkplaats
Team
Showroom

De beste Subaru service in Gelderland en Utrecht

16 November, 2017 16:59

Auto Jawes Ede al meer dan 40 jaar ervaring met Subaru.

Alle kennis van Subaru is bij Auto Jawes in huis. Al in 1977 startte Jaap Westerhof met dit sportieve, degelijke en uiterst betrouwbare merk. Deze kennis is overgedragen aan Martin Westerhof, de zoon van Jaap, vanaf zijn vroege jeugd liep hij al met vader in de werkplaats en sleutelde hij mee aan alle voertuigen. De liefde voor Subaru is gegroeid in al deze jaren. Een Subaru is sterk, veilig en betrouwbaar en zijn 4 wielaandrijving is perfect. Wie eenmaal een Subaru heeft gereden, kan niet wennen aan een andere auto is een veel gehoorde uitspraak van onze Subaru rijders en dat zijn vriendelijke, trouwe klanten.

Subaru voert momenteel de volgende modellen; XV, Forester, Outback, Levorg, BRZ, WRX en de Impreza.

In onze moderne werkplaats onderhouden wij uw Subaru volgens de Subaru voorschriften de kennis van onze monteurs wordt elk jaar door het volgen van diverse trainingen vergroot. Zij gebruiken originele Subaru onderdelen en Subaru uitleesapparatuur. Binnen drie jaar na aanschaf van uw nieuwe Subaru kunt bij ons terecht voor uw Subaru garantie. Tot het 15e levensjaar van uw Subaru heeft u recht op de Subaru Mobiliteitsservice, wanneer u het onderhoud bij Auto Jawes Ede laat uitvoeren. Elk jaar ontvangt u na uw beurt
uw SMS lifetime pas. De Subaru Mobiliteits Service is geldig in Nederland en in veruit de meeste ander Europese landen. Indien de auto door een mechanisch defect of pech zijn weg niet kan vervolgen, kan de Subaru Mobiliteits Service worden ingeschakeld. Wanneer de uitgezonden hulpdienst de auto niet ter plaatse kan repareren, worden voertuig en inzittenden naar de dichtsbijzijnde Subaru dealer gebracht. Wanneer de reparatie niet snel kan worden uitgevoerd is er de keuze om een vervangende auto te nemen of, één of  meerdere nachten in een hotel te verblijven met alle inzittenden.

Het telefoonnummer van de alarmcentrale is: +31 20 851 2229

In onze showroom hebben wij altijd een aantal mooie Subaru occasions op voorraad, staat uw auto hier niet bij, geeft u ons dan een zoekopdracht. Wij zoeken dan voor u in Nederland, naar de Subaru die u wenst!

< Skoda thermobeker met warme koffie/thee! Karoq, Vision E en KodiaQ op de IAA in Frankfurt >