Werkplaats
Team
Showroom

Bedrijfsauto onderhoud of reparatie bij Auto Jawes Ede

9 Februari, 2018 15:51

 

Voor uw bedrijfsauto onderhoud of reparatie komt u naar Auto Jawes in Ede.

Vlakbij de bedrijfsterreinen BT A12, De Vallei, Frankeneng, Kievitsmeent, Heestereng, Valley Center/Stadspoort, Horapark of Klaphek vindt u ons autobedrijf. Centraal in Ede met veel parkeerruimte en een professionele werkplaats en een uitstekend geschoold team met autospecialisten, daar is uw bedrijfsauto in veilige handen. Zowel voor het onderhoud als de keuring en reparaties aan uw bedrijfsauto bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste technieken en een uitstekend kwaliteit materialen, waardoor we u een optimale garantie kunnen bieden en u weer tevreden de weg op kunt.

Zowel voor een personenauto als een bedrijfswagen is het belangrijk regelmatig onderhoud te plegen om defecten en ongemakken te voorkomen. Bij Auto Jawes weten we precies wat we moeten doen om uw bedrijfsauto weer fris en veilig de weg op te sturen, zodat u en uw werknemers kunnen genieten van optimaal rijcomfort. In eerst instantie is bedrijfsauto onderhoud gericht op de veiligheidssystemen, maar ook het controleren van de vloeistoffen en het verbeteren van de rijprestaties behoren bij Auto Jawes tot de standaard onderhoudsbeurt.

Is uw bedrijfsauto al een tijdje niet voor onderhoud weggeweest? Maak dan een afspraak met onze serviceadviseur Robert Koch, dit kan telefonisch en via de werkplaatsplanner op onze website. Ook voor een APK keuring of een reparatie kunt u met ons contact opnemen.

Heeft u meerdere bedrijfsauto’s en wilt u afspraken maken over de kosten van het onderhoud, dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte opvragen.< Skoda thermobeker met warme koffie/thee! Auto Jawes Ede, voor uw originele Subaru en Skoda onderdelen en plaatwerk. >