Werkplaats
Team
Showroom

Nieuws

Terugroepactie 20V7, Skoda Fabia II/Roomster 1.2TDI, dieselbrandstoffilter

De Skoda fabriek heeft geconstateerd dat bij Fabia's en Roomsters met een commonrail dieselmotor de mogelijkheid bestaat, dat optredende drukpulsaties in de brandstofleidingen trillingen op het brandstoffilter kunnen overdragen. door deze voortdurende belasting kan een scheurtje aan het deksel van het brandstoffilter ontstaan en als gevolg daarvan kan het tot een brandstoflekkage komen.

Daarom is een controle en een reparatie van bovengenoemde Skoda's nodig. U ontvangt van onze importeur Pon's Automobielhandel BV een brief, wanneer uw auto tot de risicogroep behoort.
Heeft u een brief ontvangen dan kunt u met Jack Michorius een afspraak maken. Dit kan telefonisch op tel. 0318-630902, via de mail werkplaats@autojawes.nl of via onze werkplaatsplanner http://www.autojawes.nl/werkplaats. De controle/reparatie is gratis en zal ongeveer een half uur duren, neemt u op de afgesproken datum uw serviceplan mee!

U kunt uw auto tot de controle/reparatie gewoon gebruiken. Mocht u een dieselgeur waarnemen, dan moet de auto direct worden stilgezet. Neemt u dan direct contact op met Auto Jawes Ede.

Wij hopen u met dit nieuwsbericht voldoende geinformeerd te hebben, mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Reacties

Er zijn nog geen opermkingen
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen